Nu är vi äntligen snart klara med renoveringen av receptionen och restaurangen! Det har tagit sin tid eftersom vi även har hand om skottning, städning och bokning. Vi har gått igenom papper som är äldre än mig, gått igenom varje byrålåda, skapat nya möbler av gamla, målat, snickrat och donat. Det kommer att kännas konstigt att inte ha snickarbyxorna på jobbet när säsongen drar igång. Det är så otroligt kul att skapa! Tror nästan att en skulle gå i pappas fotspår istället och börja inom byggbranschen på heltid ;)

Dagarna har gått från morgon till kväll på fem röda och vi har knappt reflektera över att det snart är jul. Men vi hade en fin dag på fjället för en vecka sedan, fastän vinden ven om öronen ville en knappt ta skotern hem igen. Jag kan inte säga nog ofta… Norrland är magiskt. Eller kan du förklara bilden längst ner?

IMG_6174

IMG_6202

Glad genomfrusen fiskare, som inte märkte att fjället bakom rörde på sig…

IMG_6246 (2)

För just nu håller samerna på att flytta sina renar!

IMG_6181

Klassiskt pimpelhål, kan tyckas vara lite trist att stirra ner i, men fisket blev ack så mycket festligare med ett blått blinkdrag :)

IMG_6284

Dagen resulterade i två rödingar. Hur många jag fick? Ingen, inte ens ett litet napp, men glad var jag ändå!

IMG_6303

Idag sa Stefan att jag måste gå ut och titta upp mot himlen. Solen hade för länge sedan gått ner bakom fjället, men ändå lyste detta fenomen. Någon som vet vad det beror på? Sålänge jag inte får en vettig förklaring, nöjer jag mig med tanken att det är ett UFO och att små gröna trolliknande varelser i lustiga hattar sitter och tittar ner på oss :)

2 kommentarer till “Fjällfiske och ufon!

    1. Hej Pelle!

      Vi har fastanställning, vi kommer att jobba på anläggningen året om :) Vi har hand om det mesta, allt från slyröjning och renovering till bokning och städning, lite gott och blandat helt enkelt. Under säsong kommer dock Stefan jobba i liften och jag i reception/restaurang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *