Att en kan sakna en gasboll så mycket ibland. Till vardags tänker jag inte så mycket på den. Jag vet att den gömmer sig bakom Peiljekaise och jag vet att jag kan se den en stund om jag åker upp på fjället. Men när vi väl träffades på vägen ner mot Umeå i helgen så kände jag hur lycklig jag blev att känna dess strålar i ansiktet. Att det lilla kan göra så mycket. Om jag skulle definiera lycka skulle det vara just så, att en skall känna glädje och tillfredsställelse av det lilla i livet.

 

4 kommentarer till “Solen

 1. Vart har ni jobbat innan ni flyttade till Norrland?
  Och vad har ni för uppgifter på erat nya jobb o hur många jobbar där?

  Jättefin blogg ??

  1. Hej Johanna!

   Tack så mycket och tack för att du läser min blogg! Har varit dåligt med uppdateringar nu eftersom min kameraladdare är på rymmen, men snart kommer det fler inlägg :)

   Innan vi flyttade hit bodde vi på Åland 1 ½ år, där jag jobbade som byråfunktionär på Motorfordonsbyrån och Stefan som printoperatör på ett tryckeri. Vi träffades före det i Borgafjäll där vi båda jobbade i skidanläggningen :)

   Här har vi jobbat med det mesta, allt från slyröjning och renovering till bokning och städning. Under säsong kommer dock Stefan jobba i liften och jag i reception/restaurang. Fram tills nu har det endast varit vi två som har varit här på heltid, sedan har vår chef och hans son kommit upp och hjälp till med jämna mellanrum. Men nu när säsongen drar igång kommer vi vara sju stycken totalt.

  1. Hej Olle!

   I Jäckvik bor det hela 22 bofasta, sedan finns det kring 200 fritidsstugor i närområdet, så ibland när vi skall handla kan det helt plötsligt vara lång kö i butiken :)

   Eftersom det är en liten anläggning kommer vi att hoppa omkring mellan olika tjänster, men det heter väl att vi skall vara två stycken i receptionen och två i restaurangen. Sedan hoppar en in var en behövs som mest!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *