Januari var kall, mycket kall, såpass kall att jag nuförtiden har sållat bort ordet minusgrader ur mitt vokabulär. Jag säger helt enkelt bara grader eftersom de flesta förstår att det är de kallare graderna en talar om när en säger 35 grader. Därmed har det inte varit så mycket utflykter denna månad, utan fokuset har varit på jobb och fritiden har mest varit inriktad på att scanna igenom Netflix. Jag hade ju tänkt att denna blogg skulle handla om friluftsliv, kokkaffe, tallkottar och lämlar men jag kanske får ta och dryga ut inläggen med lite bilder från den gråa vardagen helt enkelt!

Såhär såg våra fönster ut på insidan i början av januari. Och nej, det är inte spraysnö!

IMG_6500

Eftersom vi endast har omkring -20 grader för tillfället har vi faktiskt varit ut på ett fåtal skoterturer.

IMG_6517

IMG_6534 (2)

IMG_6522 (2)

Idag tjärade vi våra vita blixten skidor inför kommande äventyr!

12660411

4 kommentarer till “Minusgrader

  1. Hej Lisa!

   Vad roligt att du tycker om vår blogg, tycker själv att det är jättetråkigt att jag inte har hunnit med fler inlägg. Måste i ärlighetens namn säga att inspirationen varit på sparlåga ett tag. Men kommer att bättra mig, nya inlägg kommer inom kort!

   /Emma

 1. Det var länge sedan som ni gjorde ett blogg inlägg. Lever ni och hur är det med det nya jobbet o där ni bor? ??

  1. Hej Ida!

   Haha, ja, vi lever :) Men det kommer att ske en del förändringar gällande både boende och jobb framöver som det senaste inlägget antyder. Mer information kommer snart! :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *